Ring til os på: 22 38 48 58

Alt inden for aut. kloakarbejde
Hos B.N. Entreprise udfører vi alt inden for aut. kloakarbejde. både til private og erhverv. Vores kloakarbejde omfatter blandt andet:

  • Nyanlæg
  • Reparation og vedligeholdelse
  • Renovering og modernisering
  • TV-inspektion
  • Minirensningsanlæg
  • Nedsivningsanlæg

Vi renoverer også din kloak i fx parcelhuse, og sørger for at spildevandledningerne til toilet, vaskemaskine, håndvask m.m., er som de skal være.  
Vi udfører også kloakledninger til regnvand, så regnvandet kan ledes bort fra hustag og belægninger til faskiner og hovedkloak. 
Derudover tilbyder vi en løsning til forbedret rensning i det åbne land via et minirenseanlæg, så spildevandet kan blive renset korrekt.

Få tv-inspektion
Hvis din kloak er stoppet til, eller der er problemer med den, kan vi udføre en tv-inspektion. En tv-inspektion bliver mere og mere populært, og går ud på, at vi fører et kamera ned i kloakken og finder lige det område, hvor der er noget galt. Vi kan derved lave en præcis punktreparation i stedet for at grave alle rør op. Du sparer både penge, og slipper for at alt bliver gravet op.

Kvalitetsarbejde og god service
Vi har flere års erfaring og er specialister inden for vores område. Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed og rådgiver gerne om myndighedsgodkendelser, kvaliteter, vedligeholdelse m.m. og sørger for at bygherren får den ønskede løsning afleveret til aftalt tid og pris.Vores arbejde er i høj kvalitet, og vi får udført vores arbejde til din aftale pris og rette tid. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, er du mere end velkommen til at kontakte os på 22 38 48 58. Du kan også få et uforpligtende tilbud hos os. Vi udfører arbejde i Slagelse, Ringsted og de omkringliggende byer.

Skal du til at bygge ny bolig, kan vi også være behjælpelige med støbning af grund og fundament.

.


B.N. Entreprise ApS

Tlf: 22 38 48 58
Email: bn.entreprise.aps@gmail.com

Sørbylillevej 7
4200 Slagelse