Ring til os på: 22 38 48 58

Alt støbearbejde og betonarbejde

Hos B.N. Entreprise er vi specialiseret i støbearbejde, og kan klare alt inden for området.
Står du fx over for et nybyggeri, kan vi hjælpe dig med støbning af grunde og fundamentet til hus, tilbygninger, udestuer mm. Udover støbning af fundamenter, støber vi også diverse gulve både med og uden gulvvarme. Vi arbejder både for private og erhverv, og sørger for at vores arbejde altid udføres til høj og ensartet kvalitet, så kunden er tilfreds.


Speciale i komfortgulve

En af vores spidskompetencer er blandt andet støbning af komfortgulve. Komfortgulve har gode komfortegenskaber, er vandtætte og lyddæmpende. Derudover er det slidstærkt og har indbygget varme. Komfortgulve er derfor yderst effektive til kontorer, kantiner, institutioner og andre steder med meget aktivitet og mennesker. Udover komfortgulve kan vi også støbe mange andre gulve. Ring gerne for at høre nærmere.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål eller brug for et uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes på 22 38 48 58. Vi holder til i Slagelse med udfører også arbejde i Ringsted og andre omkringliggende byer. Så tøv ikke med at kontakte os, lige meget om det vedrører støbning, kloakarbejde eller entreprenørarbejde. Vi har mange kompetencer, som vi gerne vil tilbyde jer. 


B.N. Entreprise ApS

Tlf: 22 38 48 58
Email: bn.entreprise.aps@gmail.com

Sørbylillevej 7
4200 Slagelse